Welkom

Op deze website vind je alles over de auteur José Vriens en haar boeken


Familieromans, liefdesromans en korte romans die ik heb geschreven; de boeken die nog komen en alles wat daarmee te maken heeft.

Romans in 2018

Een plus een is drie Jose VriensIn februari verscheen:
Een plus een is drie - Na het overlijden van hun zoontje zou Senna het liefst nog een kind krijgen, maar haar man besluit anders..Verschijnt in april:
Een goed team Jose VriensEen goed team - Ze heeft een leuke baan, een vriend, een goed leven. Een verkeerde beslissing lijkt dit alles op scherp te zetten.


Dit najaar verschijnen nog twee romans. Meer informatie hierover vind je hier binnenkort.

 

Reactie

Heb je een boek van mij gelezen? Wist je dat je onder elk boek een reactie kunt plaatsen? Leuk voor de lezers die na je komen. En voor mij. Ik ben altijd benieuwd naar wat jullie van mijn boeken vinden.

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met me op door middel van het formulier op deze website.Advertenties en bestellen

Op deze website worden advertenties en directe bestelmogelijkheden van boeken weergegeven die je rechtstreeks bij bol.com kunt bestellen. Als je dat doet, krijg ik daar een kleine commissie over.
Op de pagina Bestellen kun je eveneens zoeken naar andere boeken van mij. Ze verschijnen als papieren boek, e-book en grote letter boek. De meeste e-books kun je ook lezen via het Kobo plus abonnement!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Advertentie

Veel bekeken: