Het huis aan de overkant

Het huis aan de overkant VriensGenomineerd voor de Valentijnprijs 2018

Cat is stomverbaasd als het oude huis tegenover dat van haar plotseling met de grond gelijk wordt gemaakt, vlak nadat het is gekocht door de rijke Paul van Andel. Was dat pand geen monument? Ze vertrouwt die Paul niet, ook al omdat hij niet bepaald vriendelijk doet. Maar Paul laat een nieuw huis bouwen en hoe langer ze tegenover elkaar wonen, hoe meer ze tegenover elkaar ontdooien.

Informatie:
Uitgever Z&K
Maart 2017
ISBN 9789401909747
ISBN ebook

Boektrailer van Het huis aan de overkant


Leesfragment

Heb jij dit boek gelezen? Plaats dan een reactie op Bol.com

Recensie Diane’s Boekenhoekje
‘Knap dat je als schrijfster zo kunt schrijven dat de personen in het boek echt lijken, geen toneelspelers in een verhaaltje maar mooie personen met goede en slechte kanten en emoties. Het einde is mooi afgerond. Ik ben zoals altijd benieuwd hoe het verder gaat met mijn nieuwe vriendin Cat. Ik heb heerlijk gelezen en mijn lesje geleerd. Genieten!’
Lees meer

Recensie Rachels Boekenblog

Mijn mening: Als je van spannende thrillers houdt en je zoekt toch een keer iets anders, dan zijn de boeken van deze schrijfster beslist een aanrader. Het leest prettig, de personages en hun problemen zijn erg realistisch. Zelf heb ik een samengesteld gezin waar ook in dit boek sprake van was.
Twee sterkte personages die af en toe heerlijk tegen elkaar aan botsen, romantiek, mooie dialogen. Uiteindelijk loopt het dan toch goed af! Een heerlijke feel good roman! Van mij had het best een dikker boek mogen zijn:-)

**** vier van de vijf sterren:-)

Recensie NBD/Biblion

Cat woont alleen met haar dieren aan de rand van een dorp. Als tegenover haar een nieuw huis gebouwd wordt, krijgt ze meteen ruzie met de grofgebekte bewoner Paul. Langzamerhand wordt hun contact beter, vooral door zijn kinderen die dol zijn op Cat en haar dieren. Als Cat ontslagen wordt, biedt Paul haar een baan aan als huishoudster en kinderverzorgster. Dan lijkt er iets moois te groeien, maar Cat kan niet tegen zijn wantrouwen en vertrekt. Deze familieroman gaat over relaties, inzien dat niet iedereen gelijk is en vechten voor je geluk. Maar ook opkomen voor jezelf. Het leest prettig, bevat geloofwaardige personages en is geschikt voor een breed publiek.