Gastenboek

Hier kun je berichten plaatsen die betrekking hebben op mijn boeken en alles wat daarmee te maken heeft. Heb je genoten van een van mijn boeken, laat dat dan aan de lezers die hier na jou komen weten.

Ieder bericht wordt pas geplaatst nadat het goedgekeurd is door mij om spam te voorkomen.

Jef Verheyen schreef op 2 oktober 2015:
Beste José,
Diep ontroerd ben ik geraakt door uw boek “Onthulling in de wind”. Ik had vreselijk te doen met Anna Hoeksema en haar familie.
Vanaf de eerste bladzijde liet het verhaal mij niet meer los. Met spijt stapte ik uit de trein na mijn rit van en naar het werk. Ik moest al eens een traantje wegpinken bij al het ongeluk dat die brave familie overkwam vanwege de onverantwoorde machtspositie van die rijke boer.
Deze emoties had ik nog nooit bij het lezen van een roman.
Proficiat, ik ga nog meer van uw werk lezen!!
Jef Verheyen (52 jaar)
Doreth schreef op 29 september 2015:
Net het boek “Gestolen Tijd” gelezen. Zo leuk dat het in Roosendaal speelt en je de situaties vóór je ziet, b.v. Bloemenmarkt. En erg leuk om mijn eigen voornaam tegen te komen, dat gebeurt niet vaak!
Ankie schreef op 28 juli 2015:
Ik vind al je boeken goed. Van de week ga ik weer een boek van jou lezen.
Martika schreef op 28 juli 2015:
Al vele boeken gelezen van je..”nooit meer” was de laatste. In een ruk uitgelezen met bewondering voor je schrijftrant, je benadering van het actuele dilemma en het verrassingseffect van de romantiek.
Je boeken zijn heerlijk om te lezen. Dank??
Tini schreef op 28 juli 2015:
Inmiddels heb ik Groen en Verblind uitgelezen en wil je laten weten dat ik ook deze twee boeken van jou in sneltreinvaart uitgelezen heb! Ik heb nu bijna al jouw boeken gelezen. Het is altijd weer genieten en ze zorgen voor een heerlijke dosis ontspanning.
Natuurlijk kan ik je voor ieder boek wel schrijven dat ik je er 5 sterren voor geef, maar ik kan je beter meteen voor je hele oeuvre tot nu toe 5 sterren geven.
Ik wens je nog heel veel inspiratie toe en wacht ongeduldig op al je boeken die nog komen gaan.
Julius schreef op 29 april 2015:
Ik heb genoten van de ebook versie van uw boek Drijfzand, goed geschreven en spannend tot het laatste moment. Ik heb Duitse taal- en letterkunde gestudeerd en heb 35 jaar in het voortgezet onderwijs gewerkt, en heb nu tijd om van dit soort dingen te genieten. Proficiat
Margina schreef op 29 april 2015:
Heb uw boek gelezen NOOIT MEER waarin Stadskanaal wordt genoemd. Woon zelf in Stadskanaal en was verbaasd dat dit dorp wordt genoemd woont u in de buurt of is dit toevallig. Mooi boek goed geschreven. Groet van Margina.
Anita schreef op 7 november 2014:
Ik heb voor het eerst een boek van u gelezen, Pokerface. Ik vloog er doorheen en kon niet stoppen met lezen totdat ik het uit had!!
Geweldig…
Tini schreef op 28 oktober 2014:
Zojuist heb ik je boek Schuld uitgelezen en ik voel me moe en leeg. Raar? Absoluut niet, want ik vond het verhaal zo ontzettend goed, boeiend, spannend en absoluut niet langdradig dat ik geen rust had voordat ik wist hoe het af zou lopen! Het jammere ervan is wel dat ik ook dit boek van jou al weer uit heb. Gelukkig zijn er nog boeken die ik nog niet heb en kan ik me daar op verheugen, plus het feit dat je nog lang niet van plan bent te stoppen met schrijven, toch?
Ik ben allergisch voor onrecht en dol op research, behalve als het te maken heeft met onrechtvaardigheid, maar dan is de kennis van het researchwerk heel erg handig heb ik ervaren. Het onderwerp in Schuld sprak mij dan ook erg aan en daarom leefde ik zo mee met Anke en was de spanning bij mij te snijden.
José, heel erg bedankt voor dit verhaal, dat ik nu op nummer één heb staan! Ik vind het echt GEWELDIG. Groetjes, Tini
Betty schreef op 21 oktober 2014:
Onthulling in de wind en Nieske gelezen. Wat een heftige verhalen! Erg mooi om te lezen.
Mieke V schreef op 15 september 2014:
Vandaag heb ik Nieske gelezen!
Zo mooi en wat fijn dat je het geschreven hebt met de gegevens van Henny.
Bedankt! Mieke
corina uit noordwijk schreef op 1 July 2014:
hoi jose ik heb net je nieuwste boek ‘Nooit meer’ in een ruk uitgelezen. weer een mooi boek . kijk nu al uit naar je volgende boek.ik hoop dat het volgende boek ook weer zo mooi is maar daar twijfel ik niet aan al je boeken zijn prachtig compliment ga zo door.
Tini schreef op 23 June 2014:
Ik heb Chinagirl zojuist uitgelezen. Ja, nu al. Ik vind het werkelijk een fantastisch leuk boek, met veel interessante weetjes over China en lieve en sterke personages op die Bart na dan natuurlijk. Ik kon echt niet stoppen met lezen, helemaal vandaag niet, toen ik eenmaal over de helft gekomen was. Heb er met volle teugen van genoten, een heerlijk boek, waarbij je echt even helemaal in een andere wereld bent. Echt José, ik zet Chinagirl bovenaan de lijst van jouw boeken. Ik heb inmiddels al de meeste boeken gelezen van jou en ik vind dit je allerbeste boek – tot nu toe dan hè. Daarna komt voor mij Beauty en de boer. Verder zal ik niet gaan hoor, heb ze allemaal graag gelezen maar het ene boek spreekt je natuurlijk meer aan dan de ander.
anne-marie uit staphorst schreef op 16 June 2014:
Heb al veel boeken van u gelezen. En ze raken me stuk voor stuk. Uw manier van schrijven spreekt me aan en tijdens het lezen voel ik me bijna een onderdeel van het verhaal en moet het boek in een x uit. Ik ben dan ook blij als de bieb weer nieuwe boeken van u heeft. Hoop dat er velen zullen volgen!Jose Vriens schreef op 24 February 2014:
Wat leuk te lezen dat je zo genoten hebt van de boeken. ‘Alles is te koop’ is een algemene roman en ‘Bestemming bereikt’ is geschreven voor een christelijke boekenserie. Voor die serie heb ik een 3-tal boeken geschreven, vandaar het verschil. Groetjes, Jose
Astrid uit Hoogeveen schreef op 24 February 2014:
Ik had “Alles te koop” gelezen, en was er helemaal weg van, leuk verteld, goed verhaal!! Dus bij de bibliotheek naar meer titels gekeken, en ben nu in “Bestemming bereikt ” bezig. Wat me opvalt dat er in dit boek wel een christelijke kant beschreven wordt, en in “Alles te koop” niet. Ik heb er niets tegen, maar waar zit het verschil in?? Ik bedoel dus, waarom in het ene boek wel, en in het andere niet? Ik lees het liever zonder, maar dat is mijn gevoel, ik lees je boeken er niet minder graag om. Maar het viel me zo op..
Dory schreef op 20 February 2014:
Dag José, Ik heb zojuist je boek ‘Kasteel te koop’ uitgelezen. (van de bieb) In 1e instantie voelde ik me niet erg betrokken, maar gaandeweg tijdens het lezen steeds meer. Het is een fijn boek, met weer de nodige levenswijsheid erin verwerkt. Dank je wel. Lieve groet, Dory
Martika schreef op 20 February 2014:
Zojuist TWEEDE KEUS uitgelezen! Leuk geschreven; bleef spannend tot aan de bijna laatste bladzijde.. groetjes
Manon schreef op 20 February 2014:
Beste José, Eindelijk heb ik het boek Meesterwerk gelezen. Wat een pracht boek. Ik keek mee over de schouder van Veronica en ik leefde zo met haar mee. Vanochtend liep ik in het bos en dacht: Is misschien wel leuk een vervolg op Meesterwerk. Hoe het verder gaat met haar en Xander,fam Brinkers en het kasteel. Of is dat een rare gedachte? Hartelijk groet Manon
Maddie schreef op 31 October 2013:
Hallo José, ik heb het boek ALLES IS TE KOOP uitgelezen..wat mooi..ik had iedere keer moeite om hem weg te leggen..Goed geschreven !! Thea schreef op 31 October 2013: Vanmiddag heb ik het boek Onthulling in de wind … via reservering van de bieb gehaald en in een adem uitgelezen… Zo mooi en ontroerend geschreven en bij deze mn complimenten voor het voltooien van het boek Henny Thijssen Boer… heb het verschil niet gemerkt
Tini schreef op 14 September 2013: Hallo Jose, Op 21 augustus j.l. ben ik begonnen aan mijn allereerste boek van jou Onschuldig verlangen. Nou, dat heb ik geweten, ik kon het bijna niet wegleggen! Daarna gebeurde hetzelfde met Volg je droom, met als gevolg dat ik nog meer boeken van je wilde lezen. Van Later is nu en Kasteel te koop heb ik ook zo genoten. Ik vind het stuk voor stuk boeiende verhalen en tevens zo beeldend geschreven dat ik alles voor me kon zien gebeuren. En nu heb ik Papieren noodzaak klaar liggen om in te beginnen. Ik ben mijn hele leven al verslaafd aan lezen en heel blij dat ik jouw boeken ontdekt heb. Ik wil je graag ook een groot compliment geven voor je website. Ik vind het geweldig dat je hem zo up to date houdt en dat er veel informatie over al je boeken op te vinden is, alsmede leuke interviews en andere nieuwtjes. Jose, ga alsjeblieft nog heel lang door met schrijven.Jose Vriens schreef op 15 September 2013:
Dank je wel, Tini, voor zo’n mooi compliment. Ik hoop nog heel lang door te kunnen gaan met schrijven.
Elly de Graaf schreef op 12 August 2013: Hallo José, Onschuldig Verlangen heb ik gisteravond in één ruk uitgelezen. Geweldig mooi. Eens nakijken welke boeken ik nog niet gelezen heb van jou. Nog een hele fijne zondag. Hartelijke groetjes Elly
José de Prenter schreef op 12 August 2013:
Zoals gewoonlijk laat ik je weten wat ik weer allemaal van je gelezen heb; zonnestralen, verbroken vertrouwen, pokerface, allemaal mooi maar érg mooi vond ik: onschuldig verlangen en beauty en de boer! Mijn complimenten! Die twee laatste titels vond ik bijzonder, ze lezen lekker vlot en de plot is erg mooi en verrassend! Groetjes van José de Prenter
Rina schreef op 17 July 2013:
Hallo mevrouw Vriens, Ik heb al uw boeken – nu lees ik uw laatste sterke vrouwen roman. Vanaf het eerste boek dat ik van u kocht – ik koop meestal de boeken – hoopte ik dat u meerdere romans zou gaan schrijven. Dat doet u en met regelmaat kijk ik op de websites. U bent voor mij niet de enige auteur die ik leuk vind schrijven, ik heb heel veel boeken. Ik lees en verzamel eigenlijk al vanaf de tijd dat ik op de MULO (!!) was, en later kocht ik boeken toen ik zelf verdiende. Ik laat u niet rekenen, ik ben in 1939 geboren. Mijn vader stimuleerde mij om boeken te lezen en ik ben daarmee nog altijd blij, want zonder lezen zou ik niet kunnen. Al jaren ben ik lid van de VCL serie en de Spiegelserie en ik weet dat u ook voor deze uitgeverij schrijft. Dat vind ik best leuk. Ik geniet van uw boeken en ik hoop dat u nog vele boeken zult schrijven. Veel groetjes, Rina
Claudia schreef op 13 July 2013:
nou ik heb Tweede keus uit enne Alles is te koop ook geleend en ook al uit ik kon gewoon niet stoppen met lezen ze waren beide weer heel erg mooi!
Rachel schreef op 10 July 2013:
ik heb je boek “genoeg!” uit gelezen. Ik kan je vertellen, het was mij een waar genoegen. Het bracht mij zelfs terug in de tijd van toen ik jong was. Ik las dit soort boeken best veel. En daar bedoel ik mee echte ontspanningslectuur. Een verhaal over gewone mensen. Toch wil je weten hoe het afloopt als het fout dreigt te gaan tussen de twee hoofdpersonen. Lekker vlot weggeschreven en voor iedereen toegankelijk! Lieve groetjes van Rachel en nog bedankt dat ik het gewonnen heb!Jose Vriens schreef op 1 July 2013:
Dank u wel, Conny. Ik denk niet dat er een vervolg komt, maar er zitten nog genoeg andere boeken in de pen die u hopelijk net zo mooi vindt. Groetjes, Jose
conny van olst uit rijssen schreef op 30 June 2013:
wat een mooi boek …tweede keus.. maar nu een vraagje komt hier een vervolg van of was dat het einde van dit verhaal?? ik lees veel boeken van u
mirjam van der maas uit almere schreef op 27 May 2013:
Tweede keus gelezen. Heerlijk boek. Vanaf hoofdstuk 1 een leuk spannend boek. jammer het boek is alweer uit. op naar een volgend boek.
Corrie schreef op 24 May 2013:
Ik ben bij de lezing geweest die u gaf voor de Zonnebloem. Ik heb er erg van genoten. Dank u wel voor de interessante uitleg. Ik ga zeker nog veel meer boeken van u lezen. Met vriendelijke groet, Corrie
Rian schreef op 13 May 2013:
Wat ziet je website er weer leuk uit. Mooi gedaan hoor. En wat een enorm aantal boeken! Wist niet dat je er al zo veel geschreven had!
Diana schreef op 13 May 2013:
Bloedmooi en moddervet. Ik heb m uit Jose. Wat een apart verhaal. Dat had ik niet verwacht! Ook het eind was verrassend.
Helma schreef op 13 May 2013:
Ik heb genoten van je boek Alles is te koop. Het is zo echt geschreven. Dat wilde ik even laten weten.
M. van Koten uit Roosendaal schreef op 10 January 2012:
Hallo Jose. Bedankt voor de uitnodiging van de publicatie van je 10de boek. Wij kunnen helaas niet komen, i.v.m. andere afspraken. Wij wensen je wel veel succes met dit boek. Groetjes van je oude buurtjes.
José V. schreef op 1 January 2012:
Ik heb papieren noodzaak gelezen, een mooi boek en vlot om te lezen. Nu nog Onschuldig verlangen lezen.
Roos Boum uit Frankrijk schreef op 26 December 2011:
Hallo José, Wat een schitterende staat van dienst heb je toch! Chapeau. En wat moet het heerlijk zijn om je tiende boek te publiceren! Zonnestralen is dan ook een prachtige, warme, veelbelovende titel voor nog zoveel fijns van jouw hand. Voor 2012 wens ik je veel inspiratie! Hartelijk groet, Roos Boum
José K. schreef op 7 December 2011:
Ik heb de “De laatste Bal gelezen.Vlot spannend verhaal leesbaar over Suzie die werkt als fysiotherapeute en ook een paar uur op de middelbare school.
José d.P. schreef op 21 November 2011:
Hallo José, ik wilde je laten weten dat ik weer 3 (!) boeken van je gelezen heb en wel met veel plezier. ‘Papieren noodzaak’ en ‘bestemming bereikt’ lezen lekker gemakkelijk, ‘de laatste bal’ vond ik de leukste van deze 3. Het zijn met recht ‘feel good’-boeken. Je krijgt het voor elkaar om elke keer een totaal andere plot te bedenken, knap hoor. Binnenkort kijk ik of ‘onschuldig verlangen’ al te lenen is bij de bieb, want die ga ik vast ook lezen! groetjes, José de P.
Jose Vriens schreef op 20 November 2011:
Hallo lezers, Het eerste bericht van mij in mijn nieuwe gastenboek. Ik hoop dat er nog vele zullen volgen! Groetjes en veel leesplezier!!! Jose

Top